Донирајте!

Програм „Школа без насиља“ финансира се искључиво од средстава прикупљених од донација грађана, компанија, институција из Србије. Спровођење програма је до сада помогло преко 50,000 појединаца и 600 компанија. Амбасадори УНИЦЕФ-а, Ана Ивановић и Александар Саша Ђорђевић омогућили су да се 72 основне школе укључе у програм. Захваљујући Саши Ђорђевићу, 54 школе су започеле овај програм, а Ана Ивановић је омогућила 18. Укључите се и Ви! Помозите нам, да поред укључивања нових школа у програм „Школа без насиља“, радимо на јачању мреже школа које су спровеле програм и које заједно са тимом стручњака за превенцију насиља, представљају одличан ресурс за подршку свим школама у Србији. На овај начин желимо да кроз модел хоризонталног учења међу школама, осигурамо да школе које су успешно спровеле програм наставе да јачају своје капацитете тиме што ће размењивати искуства добре праксе и делити своје знање са другим школама из свог окружења. Циљ нам је да изградимо мрежу сигурних и подстицајних средина у којима наша деца могу да постигну бољи успех у школи, постану срећнија и сигурнија у себе. Уплату можете извршити на УНИЦЕФ-ов рачун у Банци Интези, рачун број: 160-666-18 или у Комерцијалној банкци А.Д. Београд 908-20501-70, позив на број 43973-0070000000009, сврха уплате: 920 - „Школа без насиља“."

Поља са * су неопходна.


УНИЦЕФ за Србију се обавезује и гарантује чување и заштиту приватности података свих наших донатора.

УНИЦЕФ Србија прикупља само неопходне, основне податке о донаторима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Сви подаци о донаторима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су подаци нужни за обављање посла. Сви запослени УНИЦЕФ-а одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

Сигурност података приликом куповине или донације, гарантује процесор платних картица, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Ни једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему. Све трансакције на нашем сајту обрачунавају се у динарима (РСД).

Уколико желите да повучете донацију, молим Вас да нас контактирате.


Све донације су упућене:

Хуманитарној организицији "УНИЦЕФ",
Светозара Марковића 58, 11000 Београд, Србија
тел: 011 3602 104, тел/факс: 011 3602 111
Интернет адреса: www.unicef.rs,
е-пошта: belgrade@unicef.org