ОШ Херој Радмила Шишковић

КОНТАКТИРАЈТЕ ШКОЛУ:

ОШ Херој Радмила Шишковић

Змај Јовина 27,
Општина Смедеревска Паланка
11 420 Смедеревска Паланка

026/322-060


oshrsinfo@oshrs.edu.rs

http://www.oshrs.edu.rs/

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА