ОШ Бошко Палковљевић Пинки

КОНТАКТИРАЈТЕ ШКОЛУ:

ОШ Бошко Палковљевић Пинки

Пуковника Миленка Павловића 7а,
Општина Земун, Батајница
11 080 Београд

011/787 - 0077


os.bppinki@open.telekom.rs

http://ospinkibatajnica.nasaskola.rs/

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА