ОШ Бранко Радичевић, Савино село

КОНТАКТИРАЈТЕ ШКОЛУ:

ОШ Бранко Радичевић, Савино село

Маршала Тита 55,
Општина Врбас
21 467 Савино село

021/ 720 - 930


br55@ptt.rs

http://www.bradicevicravnoselo.edu.rs/

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА

О школи

Школа постоји од 1905. године, данашње име је добила 1959. године, ми смо школа која кроз сарадњу развија хуманост и солидарност, открива и унапређује различите таленте, стециште смо културних и спортских дешавања, подстичемо еколошку свест ученика и негујемо традиционалне вредности и манифестације у Савином Селу: „Невенов фестивал деце песника“, „Ликовна колонија“, „Музичка школа“, спортска такмичења...

Учешће школе у програму

У програму смо од 2008. године, савладали смо обуку и на Другој конференцији у мају 2010. године добили сертификат. У наредном периоду желимо да обезбедимо безбедну средину за све и унапредимо међуљудске односе кроз толеранцију и бољу сарадњу.

Успоставили смо активну сарадњу са школама које су у програму Школа без насиља из  Ђурђева ОШ „Ј.Ј. Змај“ и Новог Сада ОШ „Душан Радовић“.

На трећој конференцији мреже Школа без насиља, новембар 2011. наша школа је за пар добила ОШ „Ђура Јакшић“ из Кривеља, успоставили смо контакт са директором школе. 

Галерија
Потписан је Меморандум о сарадњи са УНИЦЕФ-ом

04. 09. 2008. године Потписан је Меморандум о сарадњи између Дечијег фонда Уједињених нација УНИЦЕФ Канцеларија за Србију и ОШ „Бранко Радичевић“ Са...