ОШ Ђура Јакшић

КОНТАКТИРАЈТЕ ШКОЛУ:

ОШ Ђура Јакшић

Раваничка бб,
Општина Параћин
35 250 Параћин

035 /563 -294


osdjurajaksic@eunet.rs

http://djurajaksic-paracin.edu.rs/

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА