ОШ Ђура Јакшић, Кривељ

КОНТАКТИРАЈТЕ ШКОЛУ:

ОШ Ђура Јакшић, Кривељ

село Кривељ,
Општина Бор
19219 Кривељ

030/73-171

030/73-114


osdjurajk@gmail.com, dedabor@gmail.com

http://www.oskrivelj.com/

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА