ОШ Коста Стаменковић, Српски Милетић

КОНТАКТИРАЈТЕ ШКОЛУ:

ОШ Коста Стаменковић, Српски Милетић

Светог Саве 25,
Општина Оџаци
25 244 Српски Милетић

025/764-188


ossrmiletic@ravangrad.netГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА